02 Banner podstran O programu

Registrirajte se v spletni aplikaciji eStoritve oz. mobilni aplikaciji ePLUS, ki je dostopna na Google Play in App store.

 

 

+ Moj PLUS: Vedno v plusu

Moj PLUS je lojalnostni program, namenjen vsem fizičnim osebam, kupcem Energije plus, ki želijo oplemenititi svojo porabo s prihrankom. Da, prav ste prebrali, s prihrankom!
Pri nas vas za opravljene aktivnosti mesečno nagradimo s točkami, ki jih lahko unovčite za različne ugodnosti: od znižanja računa na naslednji položnici, popusta pri nakupu trgovskega blaga ali plačilu računa za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin do ekskluzivnih ponudb naših partnerjev.
 

+ Ugodnosti za člane programa Moj PLUS

Kot vaš energetski partner vam z lojalnostnim programom ponujamo možnost prihrankov, izobraževanje o varčni rabi energije, zabavo, nagrade in podporo pri reševanju problemov vezanih na vaša merilna mesta ter storitve Energije plus. Ob uporabi spletne ali mobilne aplikacije, katere del je tudi lojalnostni program, boste lahko 24 ur na dan, kar iz naslonjača, imeli pregled nad vsemi merilnimi mesti, porabo, zgodovino računov in še več..
 

+ Kako postanete član lojalnostnega programa Moj PLUS?

Pogoja za včlanitev v lojalnostni program Moj PLUS sta:
  • sklenjena pogodba o prodaji in nakupu električne energije in/ali zemeljskega plina pri Energiji plus d.o.o.,
  • registracija v spletni (eStoritve) ali mobilni aplikaciji (ePLUS), kjer vas ob včlanitvi nagradimo s 100 točkami.
Registrirajte se v spletni aplikaciji eStoritve oz. mobilni aplikaciji ePLUS, ki je dostopna na Google Play in App store. Včlanitev v program lahko opravite skupaj z registracijo (če ste novi uporabnik), lahko pa to storite tudi ločeno in sicer v vašem uporabniškem računu eStoritev. Članstvo je popolnoma brezplačno in ni vezano na nakup.
 

+ Splošni pogoji članstva

Splošni pogoji so na voljo preko povezave: Splošni pogoji Lojalnostnega programa.
Na vrh