Okoljsko ozaveščenim kupcem nudimo modro energijo podprto z RECS certifikatom.

  • Proizvedena izključno iz obnovljivih in naravi prijaznih virov
  • Pridobljena iz hidroelektraren slovenskih rek
  • Prispeva k ohranitvi živalskih vrst in ekosistema

Nakup Modre energije pomeni prostovoljni prispevek k bolj čistemu in zdravemu okolju za sedanje in prihodnje generacije ter prispevek k zmanjšanju emisij CO2, pomoč pri doseganju ciljev, ki si jih je zadala Slovenija ob podpisu Kjotskega protokola. Ne izkorišča dragocenih fosilnih goriv. Ne obremenjuje okolja s toplogrednimi vplivi, škodljivimi emisijami ali radioaktivnimi odpadki. Kupci lahko izbirate delež energije glede na vir proizvedene energije. Ob takšnem nakupu izkažete skrb za okolje in tako prispevate svoj delež k gradnji obnovljivih in okolju prijaznih virov energije. Več informacij je na voljo na spletni povezavi: www.modra-energija.si.

Potrebujete več informacij?

Preberite Pogoje prodaje Modre energije oz. se obrnite na telefonsko številko 02/22 00 662 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Ste se odločili za individualno ponudbo?

Enostavno si prenesite, izpolnite in natisnite obrazec Naročilnica za Modro energijo. Podpisan obrazec nam pošljete na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Na vrh