Izdelek lahko zamenjate v roku 8 dni od nakupa, v nepoškodovani embalaži, z računom. Vrnjen izdelek vam bomo zamenjali za drug izdelek iz naše ponudbe, kupnine ne vračamo.

Pri izbiri primerne LED sijalke naj vas ne zavede nizka cena - najprej preverite kakšen kot svetilosti je primeren za vaše potrebe (dekoracija, osvetljevanje določenih delov sobe, osvetlitev celotnega prostora itd.). Nekatere LED sijalke so varčne, vendar ne svetijo dovolj. LED sijalka ima lahko dobro svetilnost, vendar sveti samo v eno smer (E27, <270°) ali pa ima preveč razpršeno svetlobo (GU10/MR16 >120°). LED sijalke lahko imajo tudi optimalno svetilnost in kot svetilnosti (<270), nimajo pa dolge življenjske dobe (<25.000 ur) in garancije.

Svetilnost   

     Navadna žarnica    Varčna žarnica (CFL)    LED sijalka
2.600 Lm 150 W 32-35 W 25-28 W
1.600 Lm 100 W 23-26 W 16-20 W
1.100 Lm 75 W 18-22 W 13+ W
800 Lm 60 W 13-15 W 8-12,5 W
450 Lm 40 W 9-11 W 6-9 W

LED sijalke ponujajo širšo izbiro različnih kotov svetilnosti in barv svetlobe kot ostala svetila.

  • Kot svetlobe: Podatek nam pove kot s katerim sijalka sveti na površino.
  • Svetilnost: Lumen je enota svetlobnega toka, s katerim opisujemo zaznano moč svetlobe. Več lumnov pomeni več oddane svetlobe.
  • Barvna svetloba (temperatura): Barvno temperaturo merimo jo v stopinjah kelvina (K). Glede na barvo svetlobe LED sijalke razvrščamo v 3 skupine: topla bela barva, hladno bela barva, hladna dnevna svetloba.
  • Moč [W]: Moč nam pove, koliko energije potrebuje sijalka za svoje delovanje.
  • Hitrost vklopa: LED sijalke začnejo oddajati s polno svetilnostjo takoj ob vklopu. Hitrost vklopa je <0,5 sec.
  • CRI indeks: Indeks prikaza barv (CRI) višji od 80 pomeni naravne barve (sončna svetloba ima CRI indeks 100)

Vrednostne bone lahko kupite in unovčite na vseh naših prodajnih mestih. Veljavnost bona je 6 mesecev od dneva izdaje. Boni niso namenjeni pravnim osebam in samostojnim podjetnikom.

Garancija je navedena pri opisu posameznega izdelka in se razlikuje od izdelka do izdelka.

Izdelkov zaenkrat še ni mogoče naročiti prek spleta. Vabimo vas, da izpolnite spletni obrazec Povpraševanje, ki vam je na voljo pod opisom posameznega izdelka. Na naveden e-naslov vam bomo poslali ponudbo. Izdelke lahko nato prevzamete na izbranem prodajnem mestu. V kolikor želite, da vas kontaktiramo prek telefona, prosimo, da navedete tudi svojo telefonsko številko.

Naša prodajna mesta za vas obratujejo v Mariboru, Slovenski Bistrici, Gornji Radgoni, Murski Soboti in na Ptuju. Delovni čas prodajnih mest preverite tukaj.

Želite kupiti izdelek a niste prepričani, da ustreza vašim potrebam? Potrebujete dodatno svetovanje? Pokličite našo brezplačno telefonsko številko 080 21 15 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.

Več informacij o izbranem izdelku dobite pri našem prodajnem osebju na prodajnih mestih. V kolikor nimate časa obiskati prodajnega mesta, vas vabimo, da nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 21 15 ali nam pišete prek spletnega obrazca Povpraševanje.

Trgovinsko blago je podrobneje predstavljeno v zavihku Ponudba, kjer lahko preverite cene in lastnosti izbranih izdelkov. V živo si lahko izdelke ogledate in kupite na vseh naših prodajnih mestih. Lokacijo in delovni čas izbranega mesta preverite tukaj.

Na vrh