Cena z DDV 168,99 EUR
Električni skiro MANTA MES605 
Električni skiro MANTA MES605
Električni skiro MANTA MES605 SABRE, 6'', zložljiv, LED osvetlitev, LED prikazovalnik, hitrost do 25km/h
Manta ponuja za svoje zahtevne stranke nov vrhunski izdelek – udoben električni skiro MES605 SABRE. Opremljen s 6-palčnimi pnevmatikami spredaj, 5.8-palčnimi pnevmatikami zadaj in prednjimi amortizerji zagotavlja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem in udobnost brez tresljajev oz. vibracij pri daljših razdaljah vožnje na raznih sejmih, golf igriščih, v kampih, parkih, itd… ali pa je preprosto vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem. Služil vam bo kot izjemno učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo. Namenjen je uporabi na asfaltirani in trši podlagi.
 
 
 
 
Cena z DDV 329 EUR
Električni skiro MANTA MES806
Električni skiro MANTA MES806 
Električni skiro MANTA MES806 KATANA, 8'', Bluetooth, zložljiv, LED osvetlitev, LED prikazovalnik, hitrost do 25km/h, Android aplikacija, Amortizerji
Manta ponuja za svoje zahtevne stranke nov vrhunski izdelek – udoben električni skiro MES806 KATANA. Opremljen z 8-palčnimi pnevmatikami in prednjimi amortizerji zagotavlja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem, odpornost na udarce in udobnost brez tresljajev pri daljših razdaljah vožnje na raznih sejmih, golf igriščih, v kampih, parkih, itd… ali pa je preprosto vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem. Služil vam bo kot izjemno učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo. Namenjen je uporabi na asfaltirani in trši podlagi. 
 
 
 
 
Cena z DDV 399 EUR
Električni skiro MANTA MES1201H FLINSTONE
Električni skiro MANTA MES1201H FLINSTONE
Električni skiro MANTA MES1201H FLINSTONE II, 12'', hitrost do 25km/h, domet do 30km, do 120kg.
Manta ponuja za svoje zahtevne stranke nov vrhunski izdelek – udoben električni skiro MES127H FLINSTON II, opremljen z napihljivimi 12-palčnimi pnevmatikami in amortizerji z nastavljivo trdoto, ki zagotavljajo varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem in udobnost brez tresljajev pri daljših razdaljah vožnje na raznih sejmih, golf igriščih, v kampih, parkih, itd… ali pa je preprosto vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem. Služil vam bo kot izjemno učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo. Namenjen je uporabi na asfaltirani in trši podlagi ter se vam ni potrebno poganjati niti za začetek vožnje.
 
 

Naročilo ponudbe za električni skiro

Osnovni podatki _________________________________________________________
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Naročilo ponudbe za električni skiro ______________________________________________________________________
Napačna izbira
Napačena izbira
Zaključek / pošiljanje _____________________________________________________
Invalid Input
 

 

 
Na vrh