Izkoristite paketno ponudbo, ki vam ponuja nakup in montažo vrhunskih toplotnih črpalk za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Preverite prednosti toplotnih črpalk in njihove omejitve:

Zagotovo se vam splača, izračunajte prihranek.

Pripravili smo vam odlično osnovno paketno ponudbo:

Po ogledu in definiranju dodatkov/odbitkov k paketu po vaših željah in potrebah vam izdelamo končno ponudbo.
 

Z nakupom toplotne črpalke in sončne elektrarne Sončni plus ustvarite dvojne prihranke pri električni energiji, ogrevanju in hlajenju.

Želite zmanjšati stroške ogrevanja in poskrbeti za energetsko neodvisnost? V Energiji plus smo skupaj s partnerji pripravili produkt, ki kupcem omogoča najkakovostnejšo, celostno in cenovno najugodnejšo pot do individualne energetske samooskrbe ter prihranke pri stroških električne energije, ogrevanja in hlajenja. Z individualno obravnavo in strokovnim svetovanjem zasnujemo sistem, ki omogoča maksimalne učinke in prihranke. Nudimo brezplačno svetovanje in pomoč pri ureditvi dokumentacije in soglasij, brezplačno pomoč pri ureditvi dokumentacije za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada ter strokovno montažo in zagon toplotne črpalke.

S kombinacijo toplotne črpalke in sončne elektrarne Sončni plus boste ustvarili dvojni prihranek: najprej boste prihranili pri stroških ogrevanja, saj velja ogrevanje s toplotno črpalko za ekonomsko najbolj učinkovit in okoljsko sprejemljiv način ogrevanja in je v večini primerov cenejši od ogrevanja s klasičnimi energenti. Nadalje boste prihranili pri stroških električne energije, saj bo sončna elektrarna brezplačno zagotovila vso potrebno energijo za vaš dom in za delovanje vaše toplotne črpalke. Prihrankov boste deležni že od samega začetka postavitve toplotne črpalke in sončne elektrarne.

Poglejmo si primer prihranka družine, ki je za ogrevanje na kurilno olje in električno energijo do sedaj v povprečju plačevala 3.000 EUR na leto. Ker družina želi zmanjšati stroške ogrevanja, se je odločila, da bo zamenjala ogrevanje s kurilnim oljem z ogrevanjem na toplotno črpalko. Z zamenjavo sistema ogrevanja s kurilnim oljem za ogrevanje na toplotno črpalko bo družina na leto prihranila okrog 1.300 EUR.

Po postavitvi sončne elektrarne pa si bo zagotovila vso potrebno energijo za delovanje toplotne črpalke brezplačno in tako bo družina še povečala prihranek za dosedanje stroške ogrevanja. Po postavitvi sončne elektrarne in toplotne črpalke bo letni strošek električne energije znašal samo še 155 EUR. Družina bo po odplačilu investicije do konca življenjske dobe elektrarne (30 let) prihranila kar 58.000 EUR.

Delovanje toplotne črpalke in sončne elektrarne pa lahko spremljate preko inteligentnega nadzornega sistema na daljavo.

 

 

Oddajte povpraševanje za ponudbo:

Zanimam se za paket toplotne črpalke Thermia

Osnovni podatki _________________________________________________________
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Informacije glede toplotne črpalke Thermia ________________________________________________________________
Napačna izbira
Napačena izbira
Invalid Input
Zaključek / pošiljanje _____________________________________________________
Invalid Input
S klikom na spodnji "Pošlji" se strinjam s posredovanjem zgoraj navedenih podatkov izbranemu poslovnemu partnerju Atlas Trading d.o.o., Celjska cesta 45, 3212 Vojnik.

 

Za odgovore na vsa vprašanja in svetovanje se obrnite na brezplačno telefonsko številko 080 21 15 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Na vrh