Kot poroča CNN, bosta do konca stoletja dva od treh prebivalcev Evrope ogrožena zaradi vročinskih valov, poplav in drugih vremenskih katastrof, ki so večinoma posledica globalnega segrevanja in podnebnih sprememb. Slovenija je med najbolj ogroženimi. Preberite več.

V sodelovanju s podjetjem Atlas Trading d.o.o. smo pripravili ponudbo vrhunskih klimatskih naprav Gree po ugodni ceni. Po nakupu klimatske naprave Gree vas nagradimo z vrednostnim bonom Energije plus 30 EUR z DDV. Prejmete tudi 5 let garancije, A++ energijski razred, vgrajen Wifi nadzor. Zelo dobre so tudi za ogrevanje, večina modelov dela do -20°C in še nižje, imajo še 90% nazivne moči pri -10°C.

Ponudba klimatskih naprav GREE s cenikom 2018 z montažo   << klik.

Cena montaže je fiksna in znaša 230 EUR z DDV za standarne pogoje:

  • do 4m med enotama in 1 preboj skozi opečnat zid
  • zunanja enota do 3m visoko
  • pripravljeno napajanje
  • odtok kondenza v neposredni bližini

Dodatna razdalja, višina, dodatne instalacije, preboji se obračunajo z monterjem ali pa se vključijo v ponudbo, če je bila ta narejena na osnovi ogleda.

Informacije o izdelkih so na voljo na vseh prodajnih mestih Energije plus, razstavni vzorci LOMO in HANSOL pa na prodajnih mestih na Vetrinjski ulici 2 in Veselovi ulici 10. Za odgovore na vsa vprašanja in svetovanje se obrnite na brezplačno telefonsko številko 080 21 15 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Za podrobnejša vprašanja glede klimatskih naprav in njihove montaže vam bodo svetovali strokovnjaki podjetja Atlas Trading d.o.o..

 

gree www

 

 In ne nazadnje. Ste v skrbeh, da sem vam bo zaradi uporabe klimatske naprave pretirano povečal račun za električno energijo? Odhajate kdaj od doma ali službenih prostorov, pa niste prepričani, če je izklopljeno vse, kar bi moralo biti? Tudi za to imamo REŠITEV!

 

 

Naročilo brezplačnega ogleda za klimatsko napravo GREE:

Osnovni podatki _________________________________________________________
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Informacije o naročilu brezplačnega posveta s strokovnjakom za klimatske naprave GREE ______________________________________________________________________
Napačna izbira
Napačena izbira
Invalid Input
Zaključek / pošiljanje _____________________________________________________
Invalid Input
S klikom na spodnji "Pošlji" se strinjam s posredovanjem zgoraj navedenih podatkov izbranemu poslovnemu partnerju Atlas Trading d.o.o., Celjska cesta 45, 3212 Vojnik.

Na vrh