Poenostavimo plačevanje računov

Pogosta vprašanja

Naši kupci lahko račune plačujejo preko trajnika (direktne bremenitve). V skrbi za okolje kupce vabimo, da se prijavijo na elektronski način prejemanja računa in s tem prispevajo k bolj zelenemu okolju. V kolikor ne želijo prejemati računa na elektronski naslov, se lahko odločijo za prejemanje računa v spletno banko ali spletni portal BizBox.

Plačevanje preko direktne bremenitve (trajnika) si uredite tako, da izpolnite in podpišete obrazec ter nam ga:

  • pošljete po elektronski pošti na naslov info@energijaplus.si,
  • pošljete po navadni pošti na naslov Energija plus d.o.o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor,
  • osebno prinesete na eno izmed naših prodajnih mest.

Na podlagi podpisanega obrazca bomo pri vaši banki brezplačno uredili, da bo banka vsak mesec iz vašega bančnega računa poravnala vaše obveznosti in vi s tem več ne boste imeli nobenih skrbi. Pomembno je samo, da imate na vašem bančnem računu dan pred izbranim dnevom plačila na razpolago dovolj finančnih sredstev.

Seveda. V kolikor želite račun plačati preko vaše spletne banke, preprosto skenirajte QR kodo in opravite plačilo.

Na elektronski račun (E-račun) se lahko prijavite v vaši spletni banki. Kako? Poiščete opcijo "Prijava na eračun", poiščete ponudnika (Energijo plus) ter pri prijavi vstavite vašo številko pogodbenega računa in potrdite prijavo.

Dodatne informacije
Plačevanje preko direktne bremenitve (trajnika) si uredite tako, da izpolnite obrazec.
Na prejemanje e-računa se lahko naročite na več načinov. Kako?
Prijavite se v spletno banko ali nam sporočite, katerega od kanalov uporabljate.
Niste našli odgovora?
Uporabite iskalnik po vsebinah
Pokličite svetovalce v klicnem centru na številko:
Vsak delavnik med 7:30 in 16:00 uro.
Pošljite elektronsko
sporočilo na:
info@energijaplus.si
Lahko pa nas vprašate tudi preko obrazca (odgovor v 24 urah):
Dovoljujem obdelavo osebnih podatkov
Varstvo osebnih podatkov je za družbo Energija plus d.o.o. zelo pomembno. Zato bomo osebne podatke, zbrane na tem obrazcu (ime in priimek, e-naslov, sporočilo), uporabili zgolj za namene kontaktiranja. Z osebnimi podatki ravnamo skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov.

Upravljavcu podatkov Energija plus d.o.o. dajem, kjer je potrebna privolitev, takšno privolitev do preklica za obdelavo mojih osebnih podatkov (ime in priimek, e-naslov, sporočilo) za namene obveščanja o novi ali obstoječi ponudbi, obveščanja in izvedbe nagradnih iger in ugodnosti, sklepanja ali spreminjanja pogodb ter za druge namene neposrednega ali drugega trženja, analitike in statistike. Privolitev lahko kadarkoli podrobneje določim ali spremenim preko običajnega ali spletnega obrazca. Dano privolitev lahko tudi kadarkoli prekličem na katerikoli način (splet, e-pošta, telefon, faks, dopis). Enako velja tudi za zahteve glede prekinitve neposrednega trženja.

Varstvo osebnih podatkov strank je za družbo Energija plus d.o.o. zelo pomembno. Zato z njimi ravnamo skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov.

Vse informacije v zvezi z varstvom osebnih podatkov so dosegljive na www.energijaplus.si. Za vsa vprašanja in za izvajanje svojih pravic se lahko posameznik obrne na pooblaščeno osebo: (Energija plus d.o.o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, telefon: 080 2115, faks: (02) 22 00 651, epošta: info@energijaplus.si).