V sodelovanju s podjetjem Atlas Trading d.o.o. smo pripravili ponudbo vrhunskih klimatskih naprav Gree po ugodni ceni. Pri nakupu klimatske naprave Gree prejmete 5/7 let garancije, A+++/A++ energijski razred, vgrajen Wifi nadzor. Zelo dobre so tudi za ogrevanje, večina modelov dela do -20°C in še nižje, imajo še 90% nazivne moči pri -10°C.

Preverite katalog klimatskih naprav 2024

PULAR ECO - nizka cena in visoka energetska učinkovitost

 

 • Model klasične oblike je na voljo po izjemno nizki ceni in hkrati ponuja visoko energetsko učinkovitostširoko funkcionalnost in popolno udobje.
 • Zaradi širokega spektra možnosti nadzora je njegovo delovanje preprosto za uporabo.
 • Standardno je opremljen z brezžičnim daljinskim upravljalnikom in WiFi modulom.
 • Energijski razred A++ pri hlajenju in A+ pri ogrevanju.
 • Razpon delovanja od -15 do +43 °C.
 • 7 hitrosti ventilatorja in 3 stopnje spalnega načina.
 • Opcija - stenski žični krmilnik, ki omogoča eno- ali dvo-tedenski časovnik za popolno prilagajanje vašim potrebam.
 • Samodejne navpične in vodoravne lopute za usmerjanje zraka.

Več o klimatski napravi PULAR

Kupcem Energije plus nudimo možnost plačila na do 12 obrokov.

Montaža je že vključena v ceno za standarne pogoje: 

 • do 4m med enotama in 1 preboj skozi opečnat zid,
 • zunanja enota do 3m visoko,
 • pripravljeno napajanje,
 • odtok kondenza v neposredni bližini.

Dodatna razdalja, višina, uporaba avtodvigala, dodatne instalacije, preboji se obračunajo z monterjem ali pa se vključijo v ponudbo, v kolikor je bila ta narejena na osnovi ogleda.

Preverite katalog klimatskih naprav 2024

Informacije o izdelkih so na voljo na vseh prodajnih mestih Energije plus, izbrani modeli klimatskih naprav GREE pa so razstavljeni na prodajnih mestih na Vetrinjski ulici 2 in Veselovi ulici 10 v Mariboru. Za odgovore na vsa vprašanja in svetovanje se obrnite na brezplačno telefonsko številko 080 21 15 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Si želite več nasvetov neposredno v vaš poštni nabiralnik?

Naročilo informativne ponudbe za nakup klimatske naprave GREE

Osnovni podatki:

Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos
Napačen vnos

Informacije o naročilu brezplačnega posveta s strokovnjakom za klimatske naprave GREE:

Napačna izbira
Napačna izbira
Invalid Input

Dodatne informacije:

Invalid Input

 

Splošna privolitev

Varstvo osebnih podatkov je za družbo Energija plus d.o.o. zelo pomembno. Zato bomo osebne podatke, zbrane na tem obrazcu (ime, priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov), uporabili zgolj za namene evidentiranja povpraševanja in posredovanja podatkov pogodbenemu partnerju, ki bo za vas pripravil ponudbo. Zbrane osebne podatke bomo hranili še tri mesece po evidentiranju povpraševanja. Z osebnimi podatki ravnamo skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov.

Vse informacije v zvezi z varstvom osebnih podatkov so dosegljive na http://www.energijaplus.si. Za vsa vprašanja in za izvajanje svojih pravic se lahko posameznik obrne na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov (Energija plus d.o.o., Vetrinjska ulica 2, 2000 Maribor, telefon: 080 21 15, 02 22 00 115, faks: (02) 22 00 651, e-pošta: info@energijaplus.si).

S klikom na gumb "Pošlji" dovoljujem, da se za namen priprave ponudbe zgoraj navedeni podatki posredujejo izbranemu poslovnemu partnerju Atlas Trading d.o.o., Celjska cesta 45, 3212 Vojnik, ki me bo kontaktiral in pripravil ponudbo.